Ремонт доріг у Львові затримується, - Садовий

Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, через непроплати казначейства затримується ремонт доріг. Також це стосується доріг, які ремонтують у співпраці з ЄБРР вздовж 2-го та 6-го трамвайних маршрутів.

«Ремонт доріг вздовж 6-го трамвайного маршруту буде залежати від  багатьох факторів – буде залежати від рішення ЄБРР, бо цих коштів, які ми маємо – їх не достатньо, щоб зробити до кінця всі роботи. Потрібна фінансова підтримка, важливо, щоб наші комунальні  підприємства, які є партнерами ЄБРР, змогли вчасно виконати свої фінансові зобов’язання. Тут є велика проблема казначейства, яке не проплачує кошти. Сьогодні більше 2 млн грн не може проплатити казначейство ЛКП «Львівелектротранс». Є багато обставин, але будемо робити все можливе, щоб робота, яка була анонсована, була до кінця дороблена і щоб люди відчули зміни, щоб можна було нормально і по хіднику ходити, і щоб машини могли їздити», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

За інформацією департаменту фінансової політики ЛМР, на сьогодні казначейство заборгувало Львову понад 28 млн грн, повідомила прес-служба ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: