Дівчина із Дрогобича воює на боці "зелених чоловічків" (відео)

Двадцятирічна дрогобичанка Настя Камишанченко підірвала соцмережі фотографією, де вона стоїть у формі донецьких сепаратистів і з автоматом у руках. У її рідному Дрогобичі і далеко за його межами це спричинило хвилю обурення. Мовляв, Настя перейшла на бік ворога. Проте мати дівчини переконана: це всього лиш непорозуміння.

Про це йдеться у сюжеті журналіста перших західноукраїнських новин «Огляд дня» (щобудня о 21:00 на телеканалі ZIK) Данила Мокрика.

На початку червня на сторінці Насті Дорофєєвої у соціальній мережі з‘явилось її фото у військовій формі сепаратистів. Проукраїнські інтернет-користувачі одразу здійняли хвилю обурення. Тим часом для росіян вона стала героїнею і обличчям російських груп у соцмережах. З’ясувалося, що справжнє ім‘я дівчини – Анастасія Камишанченко, і родом вона з Дрогобича. Активісти встигли знайти її еротичну фотографію, і почати досліджувати біографію дівчини до найдрібніших деталей.

«Її однокласники розповіли нам, що Настя завжди була досить дивною людиною, можна навіть сказати, асоціальною. Друзів серед однокласників вона не мала, також оцінки в неї були нижчі середнього рівня. Така була нічим не примітна дивакувата дівчинка», – поділився знайденою інформацією активіст ГО «Український молодіжний прорив» Юрій.

Мама Насті погодилася спілкуватися із журналістами лише телефоном, адже усю розмови на цю тему їй даються дуже важко. Розповіла, що донька поїхала до Слов‘янська ще два роки тому з подругою. Там і залишилася. Мовляв, їй там більше подобається, та й у хлопця закохалася. Фотографію ж мама вважає непорозумінням.

«Можливо, з дівчатами задля жарту зробила цю фотографію і виклала в інтернет, після чого отаке роздулось. Ми з нею навіть через це посварилися. Вона думає, що у цій фотографії немає нічого страшного. Вона просто не подумала, як можуть люди на це відреагувати», – розповіла мати Насті Олена Камишаченко.

Батько Насті – колишній військовий, у дев‘яностих роках він служив у Нацгвардії, тож через протилежні погляди доньки переживає, але не ображається. Каже: вона ще дитина, емоційна, до того ж, потрапила в таке середовище.

http://youtu.be/Ip0pvNRqmIU

«Чому я повинен ображатися на неї? Це повинні зробити свої висновки безпосередньо ті, хто не дав можливості українському телебаченню та українським новинам бути в Слов‘янську. Чому російські ЗМІ там були більш розповсюдженішими, ніж українські? От тепер і маємо плоди», – вважає Анатолій Камишаченко.

Та найбільше обоє батьків переживають за молодшого брата Насті.

«Він боїться, що його і поб'ють. Ми більше за нього переживаємо, бо він в нас такий, що усім переймається. Він дуже підтримував "Правий сектор", захоплювався цим усім. А тепер став закритим у собі», – розповіла Олена Камишаченко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: