У Львові провели обшук у активіста "Автономного опору"

Тільки що у активіста Автономного Опору відбувся обшук, шукали зброю, нібито у зв'язку з подіями у Львові 18-19 лютого. Деталі справи пізніше.

Довідка:
В той час, 18-19 лютого, коли на Майдані покидьки в погонах розстрілювали людей, львівські правопохоронні органи не перейшли на бік народу, а стали разом з Рудяком придушувати та погрожувати активістам. Народ вибухнув і вночі 18-го 5-7 тис. львів'ян вийшли на вулиці м. Львова та показали, хто тут головний.

Злопам'ятні сцикливі продажні тварини затаїли образу на народ, бо не звикли, коли їх б'ють та ставлять на коліна, плюють в морду та зривають погони.

Зараз фабрикуються справи проти активістів руху, щоб показово покарати та зробити організаторами погромів цих подій. Автономний Опір, який сидить поперек горла чиновникам свавільним продажних ментам, прокурорам, які все це кришують, депутатам, які разом з забудовниками (на кшталт регіонала Зубика) видають дозволи знищувати пам'ятки архітектури, які не звикли програвати, а звикли всі питання вирішувати грошима.
Все повертається на коло своє і Майдан вас буде чекати не з патиками та зірваними погонами, а буде все набагато веселіше та по-справжньому цікаво і незабутньо. Але це вже зовсім інша історія.

P.S: Долучайтесь до акцій солідарності і підтримки! Сьогодні вони взялись за нас, завтра вони будуть садити всіх тих, хто був на Майдані, тому що вибух 18-го лютого у Львові, як крик душі, нова Врадіївка та повстання вільних людей, а не провокаторів!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: