У неділю – відкриття свята парку Франка

Львів’ян та гостей міста запрошують  на відкриття свята першого міського парку – парку імені Івана Франка

Свято парку пройде 15 червня, розпочнеться о 12.00 год. з прогулянки парком у супроводі львівського батяра Івана Радковця з павільйону «Майстерня міста».

У програмі свята - виставка старих світлин парку, пляцки від найкращих львівських господинь, середньовічна інтермедія у Єзуїтському городі, майстер-класи танців, дешева австрійська кухня за крейцери та копійки, цікаві ігри для малечі та незабутній вечір у парку за переглядом фільму Дарії Ткач «Гідність. Пам’ятник Франкові».

Вашою перепусткою на Свято є маленький штрих з минулого – будь-який реквізит одягу у стилі початку ХХ ст. - капелюхи та капелюшки, сукні та метелики, парасольки, панчохи в сітку, боа і горжетки.

Приходьте з добрим настроєм та створіть свято красеню-парку.

Свято організовує управління охорони історичного середовища ЛМР спільно з Німецьким товариством міжнародного співробітництва в рамках проведення заходу «Майстерня міста».

ПРОГРАМА

13.00Галицька перепічка від найкращих львівських господинь – Союзу Українок, а також тематична виставка у павільйоні «Майстерня міста».

14.00 - Оркестр у Ротонді парку.

«Ніщо не нагадує так минулого, як музика, вона не тільки нагадує його, але викликає його, і, подібно тіням тих, хто дорогий нам, воно з'являється, оповите таємничої і меланхолійної  серпанком» Анна де Сталь.

15.00майстер-класи середньовічних танців від клубів «Лемберг», «King's Spear» та «Паладин». Усі охочі зможуть навчитися танцювати танці 14-17 ст.

16.00 – театральне дійство – Середньовічна інтермедія у Єзуїтському городі від клубів «Лемберг», «King's Spear» та «Паладин».

Реміснича майстерня – виготовлення кераміки та прикрас від кращих майстрів та майстринь клубів «Лемберг», «King's Spear» та «Паладин».

Протягом усього свята діти та дорослі зможуть спробувати себе у грі «ЗБУДУЙ ПЛОЩУ РИНОК».

Для найменших – малюнки кольоровою крейдою - «НАМАЛЮЙ ПАРК СВОЄЇ МРІЇ».

І нарешті смакота від справжніх ґаздів!

ДЕШЕВА КУХНЯ ЗА КРЕЙЦЕРИ ТА КОПІЙКИ.

Львівські ґазди та ґаздині пригощатимуть гостей свята смачними стравами галицької кухні.

І незабутній вечір у парку! Фільм Дарії Ткач – ГІДНІСТЬ. ПАМ’ЯТНИК ФРАНКОВІ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: