Водії АТП-14630 відмовляють перевозити пенсіонерів (відео)

Водії маршруток АТП-14630 відмовляються перевозити пільговиків. Навіть не хочуть зупинятись на зупинках громадського транспорту.

Про це Дивись. Інфо повідомив учасник руху «За якісний транспорт» Святослав Товстига.

За його словами, учора, 12 червня, зранку водій маршрутного таксі №26 (ВС 2171 АА) не зупинився на зупинці.

«Я став свідком і водночас учасником одного конфлікту. Суть конфлікту в тому, що я чекав на маршрутне таксі №26. В той момент, коли маршрутка під’їхала на зупинку Тичини-Лінкольна , я якраз відійшов на три метри від зупинки. А на зупинці залишилось два пільговика (дві бабці ,віком 60-80 років) і водій не зупинився. Підчас руху водій розмовляв,а також під час повороту на Лінкольну він не пропустив автомобіль, який їхав по вулиці Лінкольні, тобто по головні – це, в свою чергу, створили аварійну ситуацію, а також водій не увімкнув поворотника. Завдяки даному конфлікту я запізнився на зустріч, один пільговик вчасно не приїхав до доньки, другий в храм.

Держ. номер автобуса : 2171
час 10 :50.
Дата:12.06.2014
Місце :Тичини-Лінкольна

Отож, я чекаю протягом семи календарних днів на свою електрону пошту фотокопії наказу про звільненя даного водія. В іншому випадку ми будемо спілкуватись із Управління транспорту та зв'язку через Генпрокуратуру, а із перевізником через суди», - повідомив Святослав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: