Кличко вимагає скасувати Alfa Jazz Fest

Заява Львівської міської організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» у зв’язку з загибеллю українських військовослужбовців в Луганську

Сьогодні, 14 червня Україна сколихнула жахлива звістка. В ніч з п’ятниці на суботу російські терористи підбили військово-транспортний літак Повітряних сил Збройних сил України, який заходив на посадку в аеропорту Луганськ. В результаті підступної атаки загинуло 40українських солдат, а також 9 членів екіпажу літака.

На жаль, Україна продовжує вести сумний лік найкращим синам, що віддали життя за свою державу.

Саме в ці дні у Львові проводиться традиційний музичний фестиваль джазової музики «Альфа-джаз». Однак ми вважаємо, що в цей день проведення будь-яких розважальних заходів є, щонайменше, недоречним. Не можна в час війни, коли щодня вмирають українці з усіх регіонів України святкувати чи розважатись. Весь український народ сьогодні знаходиться в жалобі через смерть наших військовиків. Адже це є величезна втрата для усіх українців. І наше місто не може залишатись осторонь великого горя. Так само, як вся країна сумувала за львів’янами, що загинули в боях на Донеччині та Луганщині. Бо в боротьбі за свободу та незалежність немає чужих жертв.

Закликаємо міського голову Львова Андрія Садового оголосити в місті триденну жалобу за загиблими. Вважаємо за необхідне призупинити проведення усіх святкових та розважальних заходів, в тому числі, й фестивалю «Альфа-Джаз».

Львів’яни солідарні з усім народом України і розділяють біль через втрату українськими матерями своїх синів. Не буває чужих жертв, так само, як не може бути свята посеред війни!

Львівська міська організація Політичної партії «Удар Віталія Кличка»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: