Порошенку дадуть перше попередження

Акція «Сигнал Президенту»

Позиція львівської громадськості щодо призначення Голови Львівської ОДА

16 червня о 12:00 перед приміщенням Львівської ОДА відбудеться акція-попередження, адресована як Президенту України, так і майбутньому очільнику області, ким би він не був. Громадські активісти запустять в повітря символічну «попереджувальну ракету». Таким чином громада прагне нагадати Петру Порошенку про обіцянку прозорості і відкритості, що стосується призначень у владі, зокрема голови Львівської ОДА, та формування державної політики на місцях.

Розуміючи, що Голова ОДА має стати виразником політики Президента в області, львів’яни вимагають оприлюднити імовірні кандидатури та почути мотиви, за якими вони розглядаються Президентом. Своєю акцією-сигналом громадськість Львова також вкотре задекларує: зворотній зв’язок влада—громада буде завжди. Проте в інтересах обох сторін краще, щоб цей зв’язок був у форматі діалогу та конструктиву, замість протистояння.

Громадські активісти оприлюднять критерії для майбутнього очільника ОДА, а також декларацію, яку вимагатимуть підписати майбутнього представника Президента на Львівщині.

Акція організовується рядом громадських активістів та організацій, перелік учасників буде оприлюднено на акції та у прес-релізі.

 

Контакт:

Ольга Сало (067) 9756677

Наталка Федечко (067) 7839596

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: