Бійці 80 окремого аеромобільного полку відбивали аеропорт Луганська у сепаратистів

Хлопці на сході ще з 8 березня, а їм досі не видали нормальних бронежилетів та касок. Вони хочуть воювати, але не потрібно вбивати в них патріотизм і так халатно ставитися до армії.

Про це під час прес-конференції розповіли батьки військовослужбовців з львівського 80 окремого аеромобільного полку, які беруть участь в АТО на сході України, інформує кореспондент «Погляду».

«Ми неодноразово зверталися до міністра оборони, до Президента, тоді ще Турчинова і до командування аеромобільних військ у Києві, щоби наших дітей забезпечили необхідним обладнанням. На скарги листа немає. У наших хлопців є бойовий дух, вони хочуть воювати, але просять, щоби влада забезпечила їх касками та бронежилетами, бо ті, які в них є, можна рогаткою пробити», - каже пан Андрій з Рівного.

За його словами, небайдужі волонтери з Києва придбали військовим десять бронежилетів, але цього замало.

«Наші хлопці вже 4 місяці на сході, їх забрали ще 8 березня, але нам довго говорили, що вони на Яворівському полігоні. Зараз вони у Луганську, за свої гроші змушені купувати їжу і воду. А ніде навіть не записано, що вони учасники бойових дій», - додає батько.

За словами батьків, бійці 80 окремого аеромобільного полку – це переважно хлопці 20 років, до того ж, саме вони відбивали аеропорт Луганська у сепаратистів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: