Бійці Нацгвардії Львівщини, які брали участь у звільненні м. Маріуполя, повернулися додому

15 червня національні гвардійці Львівщини, які разом з військовослужбовцями  інших сил антитерористичної операції звільнили місто Маріуполь від терористів, повернулися на батьківщину, повідомили у прес-службі ЛОДА.

Воїнів-героїв зустрічали дружини, батьки та діти військовиків, товариші по службі та просто небайдужі громадяни.

Від імені голови Львівської ОДА бійців привітав заступник голови облдержадміністрації Юрій Підлісний:

“Цієї зими коли ми стояли назовні вашої частини блокуючи виходи, щоб минула влада не поставила нас по різні сторони барикади, ми навіть не могли подумати, що за декілька місяців ви своїми тілами станете на захист нашої Батьківщини. Я вдячний вам особисто. Від імені Львівської ОДА схиляюся перед Вами та Вашими командирами за те, що ви відстояли нашу з вами свободу. Я дякую вам, що ви звільнили місто Маріуполь від бандитів та терористів. Слава Україні.”, – сказав заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Підлісний.

По завершенні заходу офіцери, прапорщики та контрактники розрядили зброю, здали її на зберігання та розійшлись по домівках.

Нагадаємо, бійці Національної гвардії та СБУ, що задіяні в АТО, у п’ятницю зранку успішно звільнили центр Маріуполя від сепаратистів. Розгромлений штаб угруповання «ДНР», яке в Україні офіційно визнане терористичною організацією.

Бій тривав декілька годин, загинули 4 військовослужбовці , один знаходиться у важкому стані. Сапери розміновували декілька будівель у центрі міста. Втрати бойовиків так званої «ДНР» складають декілька десятків осіб. Спецпризначенці та вояки Національної гвардії переслідують бойовиків у приватному секторі та на околицях Маріуполя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: