У Львові завершилися ремонтні роботи

У травні 2014 року в усіх районах міста проведено благоустрій у рамках першого етапу толоки. Відтак, райадміністрацї міста підбили підсумки зробленого впродовж місяця.

Зокрема, як повідомляють у відділі житлового господарства Франківської районної адміністрації, перший квадрат толоки у цьому районі охопив 251 будинок комунальної власності. З них роботи проведено у 74, інші ж перебувають у задовільному технічному стані. Зокрема, у цих будинках проведено ремонт покрівлі та заміну водостічних труб, ремонт та фарбування сходових кліток, а також ремонт та заміну інженерних мереж. Під час толоки виконано й заміну вікон на сходових клітках у 10 будинках та ремонт каналізаційної мережі в будинку 127 на вул. Г. Чупринки. Усього на перший етап толоки у Франківському районі витрачено 576 тис грн. У декількох будинках до проведення робіт фінансово долучалися мешканці.

Тривала робота і в Шевченківському районі Львова. Як зазначив голова райадміністрації, упродовж травня тут проведено ремонтні роботи у 191 будинку. Загальна сума, витрачена на це, складає 818 тис грн. Зокрема, відремонтовано дахи, сходові клітки, димовентиляційні канали та тротуари, встановлено пластикові вікна і підвальні проводки. У червні планують провести роботи у ще 145 будинках на суму близько 1,3 млн грн.  – уже в межах другого квадрату толоки.

Щодо Залізничного району, то тут, в рамках першого квадрату толоки, відремонтували дахи, сходові клітки, оголовки димовентканалів, вентилі та засувки, тротуари та бордюри і входи у під’їзди у 52 будинках. Також подекуди встановлено пластикові вікна. Загальна сума, витрачена на проведення благоустрою, складає близько 370 тис грн. До виконання плану фінансово долучалися і мешканці – у сумі 11,36 тис грн.

«Об’ємні роботи у нашому районі пов’язані передусім із підготовкою до опалювального сезону – йдеться про мережі центрального опалення та водопостачання», – зазначають у відділі житлового господарства Сихівської районної адміністрації.

Тут, зокрема, проведено роботи у 48 будинках: відремонтовано покрівлі, підвальні розводки, сходові клітки, встановлено пластикові вікна. У Сихівському районі задіяно 796 тис грн, з яких кошти мешканців – близько 25 тис грн.

Що ж до Галицького району міста, то тут на ремонти витрачено понад 452 тис грн, з яких 367 тис грн – це кошти ЛКП. За ці кошти відремонтовано сходові клітки в під’їздах, покрівлі й фасади, пофарбовано вікна, двері, поштові скриньки, електрошафи, металеві решітки та газові труби, встановлено плафони, очищено підвали та горища від побутового сміття, замінено водостічні і водопровідні труби, подекуди – дерев’яні сходи і балкони.

Найбільшу частку виділених у Личаківському районі коштів витрачено на ремонт сходових кліток, дахів та підвальних проводок. Також подекуди встановлено пластикові вікна та проведено ремонти фасадів. Загалом, витрачено 243,5 тис грн коштів ЛКП, 132,7 тис грн – коштів небайдужих мешканців та 20 тис грн – з міського бюджету.

Зараз у районах міста тривають ремонтні роботи в рамках другого квадрату толоки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: