Україна в односторонньому порядку демаркує кордон з Росією і може закрити пункти пропуску з РФ

Рада національної безпеки і оборони України доручила уряду провести односторонню демаркацію українсько-російського державного кордону

Про це заявив секретар РНБО Андрій Парубій, передає Еспресо.TV, з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Доручено Кабінету міністрів України організувати односторонню демаркацію українсько-російського державного кордону, забезпечити його належне інженерно-технічне облаштування відповідно до сьогоднішніх загроз національній безпеці", - заявив він після засідання РНБО в понеділок увечері в Києві.

Рішення РНБО вводиться в дію указом президента України.

Також, влада України розглядає питання про призупинення заходження кораблiв i суден Росiї до портiв на Азовському морi, а також можливiсть призупинення роботи пунктiв пропуску залiзничного й повiтряного сполучення з РФ.

Про це повідомив секретар Ради нацiональної безпеки та оборони України Андрiй Парубiй.

"Обговорювалося питання про заборону заходження плавзасобiв iз Росiї до портiв на Азовському морi", -  заявив він на брифiнгу пiсля засiдання РНБО в понедiлок у Києвi.

Водночас вiн додав, що на засiданнi також розглядалося питання про встановлення тимчасового порядку перетину українсько-росiйського кордону виключно в пунктах пропуску залiзничного та повiтряного сполучення i "передбачити, в разi потреби, призупинення роботи цих пунктiв пропуску".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: