Відставка голови Нацбанку недоцільна і невиправдана, - Васюник

Відставка голови Нацбанку на даний час недоцільна і невиправдана. Готовий підтримати кадрові призначення президента Порошенка. Але очевидно, що в першу чергу мають бути кадрові зміни, які стосуються встановлення миру та стабілізації ситуації в державі. Я вже не говорю про обов’язкову люстрацію цих кадрів.

Про це у Фейсбуці написав нардеп Ігор Васюник

Що стосується роботи Степана Кубіва на посаді голови НБУ – він безперечно показав фаховість і на ділі довів свою патріотичність. Наскільки пам’ятаю, черга з охочих очолити крахову банківську систему України не стояла. Не було і таких, що зголошувались зруйнувати усі корупційні фінансові схеми. Критика вона завжди доцільна…Але добре пам’ятаю, як під час однієї приватної розмови на запитання нардепів «які прогнози?» Кубів відповів: вчора на загальнодержавному казначейському рахунку була 1 тис.грн (!!!!). Це була катастрофа ВСЬОГО і Степан Кубів не побоявся взяти на себе відповідальність і загалом критику чи не за всю нову владу.

Знову піднімати цунамі на банківському ринку, коли ситуація попри військову ситуацію стабілізувалась, а Україна почала отримувати перші транші кредитів – лише може зашкодити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: