Терористи фрахтують кримінальників, наркоманів, люмпенів, безпритульних

Терористи у Слов’янську на Донбасі набирають у свої загони кримінальників, люмпенів, наркоманів, безхатченків. Про це під час відеомосту між Львовом і Дніпропетровськом на тему «Особливості проведення часткової мобілізації на Дніпропетровщині і Львівщині» повідомив журналіст зі Слов’янська Валерій Чалий, повідомили у Львівському прес-клубі.

«Вони набирають кримінальні елементи, люмпенів, у яких немає, як кажуть, «ні кола ні двора». Когось беруть силою, когось шантажем. Також мобілізують нарковманів. Бачив кількох навівкримінальних, які з автоматами біля мого будинку стоять на блокпості. Бомжа з помийки бачив, якого за пляшку пива мобілізували», - наголосив Валерій Чалий.

«Коли все це починалося, то дивилися на це як на театр абсурду. Думали за 2-3 дні все закінчиться. Потім пішов російський спецназ. У Донецькій області зараз багато найманців з Російської Федерації. Спочатку третина населення їх вітала, вважали, що прокинуться завтра в Росії з дешевою ковбасою і великими зарплатами, а тепер настрої кардинально змінилися»,- сказав журналіст.

Крім того, Валерій Чалий повідомив: «Те, що відбувається – щоденний обстріл з одного і іншого боку. Якби була команда, кажуть військові, закінчили би за один день».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: