Львівський аеропорт зустрів перший рейс з Києва авіакомпанії «Урга» (фото)

Сьогодні Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького зустрів перший рейс з Києва авіакомпанії «Урга». Надалі регулярні рейси зі Львова будуть виконуватись шість разів на тиждень.

Після традиційного вітання літака водяним салютом з пожежних машин, відбулась прес-конференція щодо відкриття нового рейсу.

Відтак, вильоти зі Львова будуть виконуватися з понеділка по п'ятницю о 18:45 год, а у неділю – о 19:40 год. На лінії авіакомпанія буде експлуатувати комфортні шведські літаки Saab 340. Обслуговування на борту організовано в преміум та економ класах з наданням харчування та додаткових послуг.

За інформацією авіакомпанії «Урга», вартість квитка на новий рейс в одну сторону стартує - від 615 грн та близько 1060 грн у два боки.

1 2 3 4 5 6 7 8 9Фото Галина Ткачук

Довідка

Авіакомпанія «Урга» - українська авіакомпанія заснована в 1993 році. З грудня 1994 року МААК «УРГА» включена до списку офіційних перевізників ООН і здійснює авіаперевезення пасажирів, багажу та вантажів у місіях ООН. «УРГА» є першою авіакомпанією в Україні, що отримала Сертифікат відповідності системі управління якістю. На даний час авіакомпанія пройшла ресертифікацію і підтвердила відповідність стандартам системи управління якістю ISO 9001:2008. Авіаційний парк авіакомпанії налічує 21 повітряне судно, зокрема борти «SAAB-34», «Ан 26Б», «Ан- 26Б», «АН- 24РВ»; «Cessna - 172R». Аеропортом базування повітряних суден авіакомпанії є МА «Київ» (Жуляни).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: