Укрзалізниця планує запустити швидкісний електропоїзд Київ-Львів-Перемишль

Наступного тижня Крюківський вагонобудівельний завод передасть в експлуатацію українській залізниці два швидкісні двохсистемні електропоїзди. Про це журналістам розповів Міністр інфраструктури України Максим Бурбак під час огляду виставки виробів залізничного призначення, запасних частин та послуг, що відбулася у Києві 12 червня на базі ПрАТ «Київський електровагоноремонтний завод».

Про це повідомляє прес-службі Міністерства інфраструктури України

«Наступного тижня відбудеться презентація двох поїздів виробництва Крюківського заводу. Вони вже пройшли обкатку і готові до курсування. Перший рейс - до Львова», - сказав Максим Бурбак.

Як зазначив генеральний директор Укрзалізниці Борис Остапюк, зараз фахівці вивчають форму закупівлі цих поїздів. Можливо їх буде придбано у лізинг.

Окрім цього, до кінця цього місяця на маршрути повернуться ще два поїзди виробництва Hyundai Rotem. Нині поїзди Hyundai Rotem вже курсують сполученням Київ-Харків, Київ-Дніпропетровськ-Запоріжжя, Київ-Львів-Трускавець. За словами Бориса Остапюка у найближчих планах – запустити швидкісний електропоїзд Київ-Львів-Перемишль та Київ-Одеса.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: