Hyundai VS Крюков: який поїзд краще

Український аналог скандальних поїздів Hyundai на цьому тижні виходить на маршрут. У чому крюківський поїзд перевершує корейський, а в чому йому поступається

ae45882502779bf9918a51be4d543d38

Сьогодні, 19 червня, Крюківський вагонобудівний завод (КВБЗ) представить у Києві швидкісний електропоїзд власного виробництва, який вже на цьому тижні почне перевозити пасажирів. Нові українські склади курсуватимуть за маршрутом Київ - Львів - Київ, а з 1 липня потяги підуть до Одеси.

Ціни на квитки порівняти з цінами на Hyundai: у першому класі - 448 грн, у другому - 251 грн за маршрутом Київ - Львів, а також 440 грн і 270 грн відповідно за маршрутом Київ - Одеса). Час в дорозі також однаково - близько п'яти годин до Львова і сім до Одеси.
ЛІГАБізнесІнформ  порівняла, ніж нові крюківські поїзди відрізняються від Hyundai Rotem, куплених напередодні Євро-2012 за $ 300 млн. 
Головні відмінності криються в технічній частині. Так, поїзд КВБЗ оснащується двома тяговими вагонами з дев'яти (концентрована тяга), тоді як у Hyundai з дев'яти вагонів - 6 тягових (розподілена тяга).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: