Курсанти ЛьвДУВС пройдуть 12-годинні курси з надання першої медичної допомоги (фото)

17 червня, 25 курсантів 4-го курсу факультету з підготовки фахівців для підрозділів кадрового забезпечення та міліції громадської безпеки ЛьвДУВС відвідали своє перше заняття з долікарської допомоги

Представник Львівської обласної організації «Червоний хрест України», інструктор першої допомоги Ірина Ванько розповіла курсантам про основні принципи надання медичної допомоги, основи анатомії та фізіології, продемонструвала прийоми проведення серцево-легеневої реанімації та транспортування постраждалих.

Серед інших тем, з якими ще належить ознайомити курсантів - невідкладні стани, шок, кровотечі, порушення прохідності дихальних шляхів, рани, опіки, відмороження. Тож, як бачимо, юнакам та дівчатам є чому повчитись, адже вчасно й правильно здійснена перша долікарська допомога рятує життя потерпілому і попереджає розвиток несприятливих результатів.
Варто також зазначити, що наприкінці 2013 року курси Товариства Червоного Хреста України по навчанню населення наданню першої медичної допомоги пройшли курсанти випускних курсів факультетів з підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції та слідства.

IMG_5498 IMG_5499 IMG_5508

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: