Громадські активісти пропонують внести зміни у транспортну схему Львова (перелік)

­­­­­­­­­­­­­­­­Активісти громадського руху "За якісний транспорт" надіслали Львівському міському голові Садовому Андрію Івановичу, керівництву управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради, керівникам автотранспортних підприємств міста Львова пропозиції від громадськості щодо внесення змін у транспортну мережу міста Львова

Активісти громадського руху «За якісний транспорт» вітають налагодження діалогу між активістами, керівництвом управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради та керівниками автотранспортних підприємств міста Львова.

Водночас заявляємо, що трьохстороння співпраця могла б розвиватись значно активніше та приносити більше користі для сфери громадського транспорту міста Львова.

Разом із тим, активісти громадського руху «За якісний транспорт» від львів’ян та від себе підготували пропозиції щодо покращення транспортної мережі міста Львова. Заявляємо про те, що, на наше глибоке переконання, громадський транспорт (маршрутки) міста Львова повинні бути не екскурсійними, як є зараз, а мобільними і саме за цим принципом повинні вноситись коректури у транспортну мережу міста.

Пропозиції від активістів громадського руху «За якісний транспорт» до керівництва управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради та керівництва автотранспортних підприємств міста Львова:

1 – вважаємо за необхідне встановити транспортне сполучення між Галицьким перехрестям та «Ашаном»

2 – встановити сполучення Шевченка - Сихів, Шевченка - Володимира Великого, Шевченка - Ашан, Шевченка – Пасічна -Джоржа Вашингтона, Личаківська-Топольна

3 – пропонуємо внести зміни у такі маршрути міста Львова:

3.1 маршрут 2а впустити вулицю Городоцькою

3.2 маршрут 5а продовжити до АС-2

3.3 маршрут 18 продовжити до вулиці Личаківської, 152 (дріжджова фабрика)

3.4 маршрут 30 впустити через центр, а також розглянути можливість впустити цей маршрут через усю вулицю Франка вгору

3.5 маршрут 39: збільшити кількість автобусів до 14-15 і "закільцювати", розбити на 39А і 39Б

3.6 маршрут 46 впустити вулицею Замарстинівською

3.7 відновити рух колишнього 39 маршруту (Галицьке Перехрестя – Сихів). Зараз там є 41, який об’їжджає весь Львів - Городоцька, Привокзальна, Чупринки, Кн.Ольги, Наукова - орієнтовно півтори години, щоб на роботу доїхати і то не на кінцеву. Колишній 39 - з кінцевої до кінцевої приблизно 40 хв. їхав.

3.8 внести зміни у 41 маршрут за принципом колишнього 39 - не треба йому пертися на Привокзальну, там є 51 з Галицького перехрестя, 7 - з Грінченка, в той час, як на Стрийську звідти прямим маршрутом не доберешся - хай би їздив 41 до центру за нинішнім маршрутом, а далі по Стрийській –Хуторівці - проспект Червоної Калини

3.9 пропонуємо внести зміни у транспортну розв’язку вулиці Наукової. Зараз із Наукової, крім тролейбуса, немає сполучення до Університету імені Франка, а маршрут 45 повинен їздити тільки до Шота Руставелі. Якщо він так курсуватиме, то мешканці спального району взагалі залишаються без доїзду у центр.

Тому пропонуємо або: забрати рух 45 маршруту із вулиці Пулюя і впустити прямо через Наукову до центру міста. У разі відхилення такої пропозиції пропонуємо впустити вулицею Науковою або 21 маршрут, або 48, або 114.

Зараз вулицею Науковою їздить тільки 45 маршрут, який об’їжджає по Пулюя 15 хвилин, знову виїжджаючи на вулицю Наукову, а вулицею Володимира Великого курсують і 21 маршрут, і 48, і 114.

Тому один із цих маршрутів вартує впустити вулицею Науковою, оскільки на 45 маршруті стандартно курсує лише 5 автобусів.

3. 10 Разом із тим, просимо продовжити рух маршруту 48 за принципом колишнього 95 маршруту, який був дуже популярним серед львів’ян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: