Міліціонери Львівщини "виходять" у Фейсбук

Рішення про те, що кожен начальник райвідділку міліції міста Львова повинен зареєструватись у соціальній мережі Фейсбук, було прийняте на черговому засіданні Наглядової ради у Головному управлінні МВС України у Львівській області.

Засідання відбулось 19 червня у приміщенні Головного управління міліції області. Участь у нараді взяли очільник міліції Львівщини, полковник міліції Дмитро Загарія та начальник штабу, полковник міліції Юрій Гладун.

На думку представників громадськості, власна сторінка у мережі Фейсбук повинна забезпечити оперативний та двосторонній зв'язок між правоохоронцями та мешканцями району, а головне – дасть можливість міліціонерам оперативно реагувати на звернення громадян.

«Міліція стане ближчою до людей. В наш час кожен, починаючи від підлітків і закінчуючи пенсіонерами користується Фейсбуком. І саме Фейсбук став першоджерелом інформації», - зазначив представник Наглядової ради Андрій Скоп.

Крім того, під час засідання було прийняте рішення про те, що члени Наглядової ради відвідають усі райвідділки міліції Львова для того, щоб ознайомитись з роботою правоохоронців та особисто вивчити всі проблемні питання, що потребують найшвидшого вирішення.

«Я бачу – це завдання номер один. План реформ міліції необхідно довести до особового складу, щоб вони включились у цей процес – і це буде правильно», - заявив начальник Головного управління МВС України у Львівській області, полковник міліції Дмитро Загарія.

Нагадаємо, Наглядова рада при Головному управлінні міліції області була створена з метою залучення громадськості до реформи міліції та контролю за діяльністю правоохоронців.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: