ТРК «Львів» перемогла на фестивалі «Калинові мости»

Телепрограма Львівської ОДТРК «Портрет. Пам’яті Богдана Ступки» здобула перше місце на фестивалі «Калинові мости» у номінації «Українська культура – європейський вимір».

Нещодавно у Вармінсько-Мазурському воєводстві Польщі, вп’яте відбувся Міжнародний телерадіофестиваль «Калинові мости», організований Рівненською ОДТРК і Ольштинським  відділом об’єднання українців у Польщі.

ТРК «Львів» на цьому фестивалі представила телепрограму «Портрет. Пам’яті Богдана Ступки». Серед десятки програм розповідь про легендарного Богдана Ступку визнана однією з кращих, а у номінації «Українська культура – європейський вимір» стала переможцем.

Свою перемогу на фестивалі ТРК «Львів» завдячує творчому колективові на чолі з автором і ведучим програми Світланою Максименко. Режисер програми Ольга Матвєєва і телеоператор Ігор Кулинський.

Протягом тижня, поки тривав захід, журналісти, крім перегляду конкурсної програми, ознайомилися з культурно-освітнім життям українців у Вармінсько-Мазурському воєводстві, з тим, як розвивається туризм у Польщі, втілюються екологічні програми, а також з роботою радіо і телебачення в місті Ольштині .

Цей творчий форум покликаний поглибити співпрацю українських і зарубіжних журналістів електронних засобів масової інформації та зміцнити українсько-польські відносини.

ПРЕС-СЛУЖБА ТРК «ЛЬВІВ»

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: