Львівські діти оздоровлюються в таборі «Дружба»

Сьогодні, 23 червня, друга група львівських дітей відправилася на оздоровлення та відпочинок у табір «Дружба», що в Івано-Франківській області. Вихованці дитячих клубів, які повернулися після першої зміни, дуже задоволені дозвіллям в таборі та відпочинком. Діти з захопленням брали участь в конкурсах-пародіях «Розсміши коміка», «Дружбоманія», концертних програмах. Дуже хороші відгуки та спогади від вихованців про спортивні конкурси та екскурсії, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Ми постійно, протягом заїзду, підтримуємо зв'язок з дітками, щоб оперативно реагувати на якісь моменти. І ми бачили з їх настрою, які вони задоволені та радісні. Їм дуже сподобались екскурсії в Гошівський монастир та в Івано-Франківський аквапарк. Хочу відмітити, що при закритті І зміни, діти зі сльозами на очах прощалися з виховниками груп, з якими у них справді склалися дружні відносини», - розповіла Уляна Стадник, заступник начальника управління молоді, сім’ї та спорту.

Зазначимо, що кошти на оздоровлення та відпочинок дітей м. Львова пільгових категорій виділяються з міського бюджету.

Довідка

Цьогоріч з міського бюджету виділено 560 тис.грн. на оздоровлення та відпочинок дітей м. Львова. До оздоровлення буде залучено 154 вихованці дитячих клубів. Зважаючи на нестабільну ситуацію в південно-східних областях, управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР, для уникнення небезпеки для життя та здоров’я дітей, прийняло рішення не відправляти на оздоровлення дітей в цей регіон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: