Вихованці дитячих клубів дружньо відпочивають у Карпатах

Львівські гуртківці разом і дозвілля проводять, і відпочивають. Сьогодні вихованці Дитячих клубів Сихівського району вирушили в с. Тухля Сколівського району Львівської області. Поїздка має навчальну й розважальну складові. У програмі для дітей заплановані ранкові руханки, спортивні ігри та змагання, лекції з історії, народознавства, практичні заняття з табірництва, туризму, основ першої медичної допомоги. Особливу увагу дітей педагоги звертатимуть на охорону навколишнього середовища й на те, як не нашкодити природі. На юних мандрівників очікують туристичні походи на гори Маківка, Маруся та Захар Беркут. Участь у поїздці бере 30 найактивніших вихованців гуртків., повідомили у прес-службі ЛМР 

«Кожного літа ми організовуємо для наших вихованців поїздки та мандрівки Карпатами. Для дітей це хороша нагода вирватися з великого міста, подихати свіжим карпатським повітрям, помилуватися мальовничими пейзажами, весело провести час з однолітками, а також набути практичних туристичних навиків. З кожної поїздки діти отримують багато задоволення та нові враження», - розповіла Наталія Устіянович, в.о. директора Дитячих клубів Сихівського району.

«Протягом літа, за сприятливої погоди, максимум занять в Дитячих клубах Львова переносяться на свіже повітря: чи то сквер, чи парк, чи майданчик. Найактивніші вихованці мають можливість подорожувати разом. В кожному районі педагоги організовують для гуртківців екскурсії природними та історико-культурними пам'ятками Львівської області, походи в гори. Це сприяє згуртуванню дітей, а також допомагає поглибити їх знання з історії рідного краю та природознавства», - зазначила Ольга Каспришин, координатор Дитячих клубів Львова від управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради.

Також цього тижня в поїздки вирушають вихованці Дитячих клубів Шевченківського та Франківського районів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: