Львів’яни літнього віку проводять дозвілля, розширюючи культурні горизонти

Минулої п’ятниці для підопічних Львівського міського терцентру провели два заходи дозвілля з культурно-мистецькою складовою. Так, дідусі та бабусі побували на перегляді вистави «Готель поміж двох світів» у виконанні акторів Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Того ж дня підопічним терцентру провели пізнавальну екскурсію «Легенди Древнього Львова». Під час неї учасники ознайомились з вулицями, площами та пам’ятками древнього Львова, який є осередком історичних архітектурних пам’яток України, а також з минулим побутом містян, що сприяє комплексному пізнавальному та соціально-культурному збагаченню літніх людей», - розповіла культорганізатор Львівського міського терцентру Віра Костецька.

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян створено з метою забезпечення якісного та ефективного функціонування системи соціального обслуговування осіб літнього віку та одиноких непрацездатних мешканців Львова.

«Сьогодні в кожному діючому центрі дозвілля нашої установи для літніх людей, ми організовуємо для підопічних різноманітні заходи, пов’язані з культурним збагаченням, підвищенням загальної ерудиції, пізнанням нового та цікавого. Власне кажучи, проста участь у колективних заходах позитивно впливає на соціальне орієнтування в суспільному житті, дає відчуття участі в житті громади», - розповів директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського територіального центру можуть звертатися у відділення соціально-побутової  реабілітації за тел.: 233-10-49, а також за тел.: 238-32-74.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: