Попович не хоче, що його подавали в ефірі під «поганим соусом»

Депутати обласної ради пропонують виключати прямий ефір, коли їх критикують на сесії. Таку пропозицію подав на засіданні президії обласної ради голова фракції «Свобода» Василь Попович.

Він пояснив, що виборці не поважають депутатів, тому що їх в прямому ефірі показують під «поганим соусом».

«Треба настояти на тому, щоб людина, яка не є депутатом, яка не є чиновником, не має права підходити до мікрофону і просто собі говорити, бо він так захотів, бо йому треба конче сказати», – сказав Попович.

Попович запропонував виключати прямий ефір, який транслює ОТБ «Галичина», коли виходить до мікрофону не депутат.

У свою чергу голова обласної ради Василь Срипничук обіцяв особисто зняти  з трибуни тих, хто буде дестабілізувати ситуацію у сесійній залі.

«Давайте домовився так, якщо буде виходити якесь «чудо» під виглядом голови міської чи районної ради, дозвольте, я заберу його з трибуни сам, – сказав Скрипничук. – Попросіть своїх друзів, які люблять дестабілізувати ситуацію, особливо зараз, перед виборами, хай вони на сесії у п’ятницю не нариваються на мій справедливий гнів».

Нагадаємо, на попередній сесії голова Болехівської міської ради Зенон Макота вийшов на трибуну без дозволу керівництва облради і обурився, що місто отримало найменше грошей з обласного бюджету. Після його виступу Скрипничук зробив перерву у роботі сесії.

Тримай курс

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: