Сех просить пришвидшити перерахування коштів для санаторно-курортних закладів

Голова Львівської ОДА Ірина Сех звернулася до Міністра фінансів України Олександра Шлапака та Міністра соціальної політики України Людмили  Денісової  щодо пришвидшення перерахування коштів для санаторно-курортних закладів Львівщини, повідомили у прес-службі ЛОДА.

У своєму  зверненні  Ірина Сех, зокрема, зазначила, що у санаторно-курортних закладах області склалася критична фінансова ситуація, пов’язана із заборгованістю з виплати заробітної плати та інших обов’язкових платежів.

«З березня поточного року санаторно-оздоровчі організації не отримали жодних фінансових поступлень, у зв’язку із неперерахуванням Державною казначейською службою України коштів за надані послуги. Облдержадміністрація зверталась до Державної казначейської служби України, але порушене питання на сьогодні залишається невирішеним. Ситуація, що склалася у вищезгаданих закладах, унеможливлює якісне надання послуг із оздоровлення громадянам України та створює соціальну напругу у трудових колективах», – зазначила І.Сех.

Також керівник області підкреслила, що станом на 20 червня 2014 року в санаторно-курортних закладах області тимчасово проживають понад 800 переселенців із Криму та східних областей України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: