У Східниці пройдуть змагання серед позашляховиків та квадроциклів

В рамках фестивалю "Східницьке літо" організовується змагання автомобілів – позашляховиків та квадроциклів «Східниця TROPHY 2013» (Трофі), яке відбудеться  у  Східниці та прилеглих територіях (Львівська обл.) 28 та 29 червня, повідомили у прес-службі Східницької селищної ради

У перший день у суботу, 28 червня,  о 10 годині з центу Східниці  стартуватимуть  екіпажі. Учасники  за двадцять чотири години повинні підкорити тридцять чотири точки. Траса змагання пролягає через старі лісові дороги та має протяжність від 30 до 40 км . Кожен клаптик дистанції - справжнє випробування можна застряти у болоті чи між камінням. А от тим екіпажам, які втратили шанси власноруч вибратися із халепи на допомогу прийдуть спеціальні транспортні засоби.

У змаганнях з трофі рейду перемагає той екіпаж, який знайде якнайбільше точок в лісі, які видав організатор. Екіпажі мають знайти в лісі розташовані промарковані точки через GPS-навігатор, сфотографуватися разом з машиною біля заданої точки та не ушкодженими повернутися назад.

У неділю  29 червня, мешканці,  гості та відпочиваючі курорту Східниця з 11 по 18  години, на території піскового кар’єру на горі Кам’яниста будуть мати можливість поспостерігати на так званих «відкритих точках» з спеціальною огорожею повернення учасників змагання та побачити  най видовищні  змаганням з елементами тріалу – змагання на кільцевій трасі зі складними перешкодами.

Близько  тридцяти екіпажів  з різних куточків  України візьмуть участь у вже третіх  перегонах Східниця трофі. Планується приїзд екіпажів із Словенії, Польщі та Білорусії.

Організатором автомобільного свята є громадське об’єднання Автомотоклубу міста Борислав та за підтримки голови Східницької селищної ради Івана Піляка.

Контактна особа - Жук Олег  моб. тел. 067 966 36 68

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: