Завтра нагородять переможця конкурсу на кращий дизайн підлоги у ТЦ «Форум Львів»

Завтра, 25 червня, представники ТЦ «Форум Львів» та Львівської міської ради оголосять та передадуть переможцю конкурсу на кращий дизайн підлоги на головній площі торгового центру «Форум Львів», що найбільше асоціюється з містом, його індивідуальністю, історією, спадщиною та майбутнім, приз у розмірі 10 тис. грн.

Від моменту створення «Форум Львів» активно шукає шляхи своєї подальшої інтеграції в місцеве співтовариство, та як стати по-справжньому гідним доповненням до міста Львова. Задум «Форум Львів» - це не лише шоппінг, але й створення нового місця зустрічей і природного доповнення центру міста Львова.

«В квітні «Форум Львів» запропонував усім талановитим місцевим митцям зробити особистий внесок в торговий центр і залишити унікальний постійний слід в новому центральному місці зустрічей Львова. Конкурс викликав великий інтерес серед місцевих архітекторів, в результаті чого було отримано велику кількість якісних заявок. І це ще раз доводить, що львів'яни є здібними, амбітними та активними», - кажуть організатори конкурсу.

Церемонія нагородження відбудеться 25 червня о 13:00 год. на будівельному майданчику ТЦ «Форум Львів», вул. Під Дубом, 7A.

Представники ЗМІ можуть акредитуватися на подію за тел.: 0636155690, або написавши на ел.пошту: [email protected] – Оксана Зазимко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: