"Дорожній контроль" висловив недовіру Спринському

Вчора 24.06.2014 в ряді львівських ЗМІ була опублікавона інформація, про те, що ряд громадських організацій в перелік яких входив і Дорожній контроль, підтримали Ділая Михайла Петровича на посаду начальника ДАІ Львівської області, повідомляє Дорожній контроль - Львів у Фейсбуці

"Коли ми почали з'ясовувати хто надав журналістам цю неправдиву інформацію, ми дізналися, що її розповсюдила ГО "Рабів до раю не пускають", представником якої є Іван Спринський.
Після спілкування з частиною ГО, які там були перелічені, нам вдалося дізнатися, що їх керівники взагалі вперше чують про таку заяву та спростовують те, що вони щось подібне підписували або будуть підписувати. На сьогодні ДК Львів виражає недовіру Спринському Івану, та усім дотичним до нього організаціям та зараховуємо їх в групу сумнівних:

ГО «Автосотня самооборони РДРНП»
ГФ «Рабів до раю не пускають»
ГО «Пріоритет права»

Це особиста думка Дк Львів. Фактично це означає припинення будь-якої співпраці з цією людиною та з його організаціями. Надалі ми будемо відслідковувати діяльність цих організацій і висвітлювати сумнівні моменти, що на нашу думку будуть суперечити інтересам львів'ян. Наша позиція щодо будь-яких призначень, це відкритий, публічний та прозорий конкурс на керівну посаду ДАІ. Всі кандидати мають бути попередньо оголошені, в результаті чого, ми будемо мати змогу висвітлити історію діяльності кожного з них.

Щодо самого Михайла Ділая, то ми вважаємо що це людина корупційних-схем та система і вона не достойна займати керівну посаду ДАІ на Львівщині.
Більш детальну інформацію про цю особу ми опублікуємо сьогодні до кінця дня", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: