Громада Кротошина просить надати інформацію про діяльність депутата Мудрого (копія звернень)

Кротошинська сільська рада на прохання Дивись. Інфо надала копію інформаційних запитів, відправлених голові облради Петру Колодію щодо діяльності депутата Ярослава Мудрого.

Нагадаємо, сьогодні під час засідання комісії депутат повідомив, що його звинувачують у тому, що він сприяє сепаратистам у області.

Голові Львівської обласної ради П.Колодію

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

у відповідності ЗУ ‘’Про доступ до публічної інформації’’

Депутат Львівської обласної ради Ярослав Мудрий останнім часом приймає дуже активну участь в підтримці сепаратистів та диверсантів, які здійснюють свою діяльність на території с.Кротошин Пустомитівського району Львівської області та на території області взагалі.

Даний депутат займається організацією надання їм медичної допомоги, використовує службовий автомобіль в приватних цілях для надання його вище вказаним особам, перешкоджає здійсненню діяльності органу місцевого самоврядування шляхом ініціювання проведення постійних перевірок, надає послуги з перевезень ТРК’’Львів’’ на службовому автомобілі для влаштування прес-конференції, надає недостовірну інформацію для ознайомлення в соціальних мережах без попередньої її перевірки.

Для конструктивної роботи з депутатом обласної ради просимо надати нам інформацію:

- які важливі для нашого населеного пункту рішення були прийняті за участі п.Ярослава Мудрого;

- які проекти рішень п.Ярослав надавав на розгляд обласної ради ,що стосується розвитку села, зокрема фінансування добудови школи, побудова дитячого майданчика, облаштування стадіону,ремонт дороги;

- якими повноваженнями відносно нашого села наділений даний депутат;

- яку службову машину (марка , номерний знак) він має право використовувати, в тому числі для власних цілей або для надання послуг;

-коли і яким чином проводиться п.Ярославом  спілкування з мешканцями села,прийом громадян;

-яким чином було проведено роботу по запрошенню мене на прийом громадян спільно з головою ОДА, можливо надсилались листи або це було зроблено іншим чином. Депутат проінформував громадськість своєю заявою на телебаченні , що приклав масу зусиль для проведення спільної зустрічі. Проте я була запрошена на неї за моїм проханням як на звичайний прийом громадян;

-які депутатські запити  терміном з 2010 по 2014 рік надсилались п.Ярославом для зя’сування відсутності фінансування у нашому селі та пришвидшення його соціально-економічного розвитку.

                                                  Н.В.Кузьма

            Директору Верхньо-Білківської ЗОШ

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

У  відповідності ЗУ ‘’Про доступ до публічної інформації’’  просимо надати інформацію про календарний план  роботи вчителя історії Ярослава Мудрого на друге півріччя 2014року, з чітким розкладом уроків .

Кузьма Н.В._______________________________ «____»_________________2014р.

          Начальнику обласного відділу освіти ЛОДА

 ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

У  відповідності ЗУ ‘’Про доступ до публічної інформації’’  просимо надати інформацію про календарний план  роботи вчителя історії Ярослава Мудрого на друге півріччя 2014року, з чітким розкладом уроків .

Кузьма Н.В._______________________________ «____»_________________2014р.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: