Подружні пари з Львівського терцентру святкуватимуть «золоте весілля»

У Львівському міському терцентрі вшановуватимуть традицію подружнього життя. 25 червня, подружні пари, які отримують послуги в територіальному центрі в дружньому колективі відзначатимуть своє «золоте весілля», повідомили у прес-службі ЛМР.

Захід пройде в караоке-клубі «Hiresh», де відбудеться урочистості для «Золотих пар» та присутніх, які разом розділять радість визначної події у житті стареньких розпочнеться об 11.00 годині.

«Відзначити 50 річчя подружнього життя погодилося близько десятка подружніх пар. У наш час мало хто переживає такий довгий термін спільного життя. Тому можна сміливо говорити, що чоловік і жінка, які перейшли рубіж у півстоліття спільного життя, розуміють один одного на новому духовному рівні взаєморозуміння, яке характеризує їх як дві половинки одного цілого», - розповів директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

На заході хороший настрій учасникам створюватимуть гурт «Соняхи» та шоу-театр «Шатриця».

«Ми намагаємось організовувати нашим підопічним не просто заходи, а насамперед хороший настрій та приємні спогади прожитих моментів. Власне, ми вдячні дирекції закладу за надану можливість створити для дідусів і бабусь миті радості, відновити спогади молодості, адже це їм дуже необхідно у поважному віці», - зазначила керівник відділення соціально-побутової реабілітації Львівського міського терцентру Юлія Рудакевич.

Нагадаємо, що в січні 2014 року двоє підопічних Львівського міського територіального центру, які відвідували центри дозвілля для літніх, де й познайомились, воз’єднались узами Таїнства шлюбу й створили власну сім’ю.

Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського територіального центру можуть звертатися у відділення соціально-побутової  реабілітації за тел.: 233-10-49, а також за тел.: 238-32-74.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: