"Правий сектор" та міліція сідають за стіл перемовин

Начальник ГУ УМВСУ у Львівській області Дмитро Загарія звернувся до «Правого сектора» Львівщини із пропозицією сісти на стіл перемовин. Таку альтернативу запланованого активістами на вівторок пікету запропонував головний правоохоронець регіону.

Тож вже завтра сторони сідають за кругий стіл та шукатимуть спільне вирішення проблем.

Серед питань, які заплановано обговорити – необхідність запровадження програми реформування органів МВС у Львівській області, викорінення з лав правоохоронців корупції та хабарництва.

Окрім того, Дмитро Загарія обговорить із «Правим сектором» підхід до кадрових призначень та принципи люстрації правоохоронців Львівщини.

Зустріч відбудеться у вівторок, 1 червня о 13:00 в ГУ УМВСУ у Львівській області, що на пл. Григоренка, 3.

Нагадаємо, 10 червня «Правий сектор» Львівщини звернувся до Дмитра Загарії із низкою вимог. Серед них, зокрема, негайне оприлюднення програму реформування органів МВС у Львівській області та кадрове очищення керівного складу міліції від корупціонерів та «п’ятої колони». Окрім того, активісти закликали Дмитра Загірію забезпечити реальну відкритість і прозорість для громади усіх кадрових призначень на керівні посади в МВС Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: