У Львові відбувся фестиваль Leopolis Grand Prix (фото)

У суботу, 28 червня, у Львові в рамках фестивалю Leopolis Grand Prix відбулася виставка ретро автомобілів, символічний пробіг трасою "Львівський трикутник" та збір коштів на допомогу військовим.

28 червня на площі Ринок львів’яни та гості міста мали змогу оглянути виставку ретро автомобілів, участь у якій взяло близько півсотні ретро екіпажів. Захід відвідав навіть один учасник з Польщі на власному автомобілі. Окрім того, всі бажаючи могли долучитися до збору коштів на потреби армії. На залучені кошти та на частину коштів з проведення фестивалю було закуплено 500 карематів та 284 дощових костюмів для військових з 24 механізованої бригади з м. Яворова Львівської області.

SYV_IMG_2880

Вранці 28 червня авто зібралися перед Ратушею і звідти вирушили на трасу «Львівський трикутник» (вул. Вітовського – вул. Стрийська – вул. Героїв Майдану), по якій здійснили пробіг. Після цього вони повернулися на площу Ринок, де впродовж всього дня проводилася експозиція авто та збір коштів. В неділю, 29 червня, допомога вирушила з площі Ринок до Яворова.

Попередньо на фестиваль мали приїхати учасники з країн Балтії, Польщі, а також інших міст України. Оргкомітет вирішив відмовитися від проведення заходу і провів фестиваль в форматі акції на допомогу українським військовим.

SYV_IMG_2137 SYV_IMG_2141 SYV_IMG_2387 SYV_IMG_2718 SYV_IMG_2814 SYV_IMG_2822

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: