МВС розшукує зловмисника, який повідомив про "замінування" автовокзалу "Львів" (ФОТО)

Львівські правоохоронці проводять заходи з метою встановлення особи чоловіка, який, здійснив неправдиве повідомлення про замінування автовокзалу «Львів».

У Львові, 15 липня близько 13:00 на оперативний номер «102» надійшло повідомлення від адміністратора автовокзалу «Львів, про те, що до них зателефонував невідомий чоловік та повідомив про замінування автовокзалу «Львів», що знаходиться на вулиці Стрийській, 109. Жодних вимог анонім не висував.

На місці події працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУ МВС України у Львівській області, а також представники інших служб, котрі після ретельної перевірки приміщень та прилеглої території автостанції вибухових пристроїв не виявили.

З автовокзалу було евакуйовано близько 300 людей.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Правоохоронці проводять слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи аноніма, який повідомив про замінування стадіону.

PM145image002 PM240image001 PM295image006 PM335image005 PM932image004

ВЗГ ГУМВС України у Львівській област

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: