Сех доручила відшукати можливості фінансування допомоги родинам загиблих в АТО

За підсумками наради з головами райдержадміністрацій та директорами департаментів облдержадміністрації голова ЛОДА Ірина Сех доручила директору департаменту фінансів Олегові Демківу відшукати можливості фінансування допомоги родинам загиблих в боях з терористами, повідомили у прес-службі ЛОДА.

«Я прошу департамент фінансів підготувати зміни до обласного бюджету, які стосуються фінансування матеріальної допомоги родинам загиблих в АТО. На минулій сесії адміністрація ініціювала внесення змін до відповідної програми, з бюджету було виділено додатково 2, 5 мільйона гривень. На жаль, відтоді зросла кількість загиблих на війні. На сьогодні є потреба у виділенні ще 2,5 млн гривень», – зазначила Ірина Сех.

Нагадаємо, що Львівська обласна рада ухвалила програму, за якою отримали допомогу в розмірі 100 тисяч гривень родини 21 загиблого майданівця з Львівщини. Згодом з ініціативи Ірини Сех було внесено зміни до обласної програми, в якій передбачили таку ж допомогу – по 100 тисяч гривень – родинам загиблих в протистоянні з терористами військових.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: