Команда ТРК «Львів» побувала у зоні АТО

            Уже кілька разів поспіль кореспонденти ТРК «Львів» разом з волонтерами та громадськими активістами їздили у зону АТО. Звідти, пропри важкі умови роботи, привезли чимало матеріалу, який незабаром покажуть в ефірі.

            Побачити все на власні очі та донести побачене до глядачів – таке завдання поставила перед собою команда ТРК «Львів».

«Військові говорять на камеру, м’яко кажучи, не охоче, – ділиться враженнями оператор Олесь Уханський. –  але це не завадило нам побувати у найгарячіших точках Маріуполя, де зовсім недавно велися бої. Ми мали можливість на власні очі побачили, яке багате життя вели сепаратисти. Також листівки та інші агітаційні матеріали «Новоросії» ще за 2008 рік – людей до цього готували давно і дуже організовано».

Кореспондентам вдалось поспілкуватись з батальйоном «Дніпро-1», Володимиром Парасюком, побачити розкішні будинки терористів та місця відпочинку наших військових.     Як живуть солдати у зоні АТО, ставлення місцевих жителі та, як передають допомогу на передову – усе це покаже ТРК «Львів» у своїх програмах.

Додамо, разом з працівниками ТРК «Львів» на схід їздили волонтери та громадські активісти, які зібрали більш ніж 35 тон допомоги солдатам, реанімобіль та машину для військових потреб.

Прес-служба ТРК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: