Ляшко - це величезна проблема для майбутнього України, - Філатов

Заступник глави Дніпропетровської облдержадміністрації заявив про припинення фінансування батальйонів "Шахтарськ" та "Азов", тому що не хоче піарити Олега Ляшка

Про це заступник губернатора Дніпропетровської області написав на своїй сторінці у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV.

"Основна проблема в тому, що, на моє щире переконання, Ляшко і вонючки, які його оточують, - це величезна проблема для майбутнього всієї країни. Все, буквально все, до чого доторкається це убозтво в облягаючій футболці і кепочці, перетворюється на фарс: народний протест, Майдан і навіть допомога армії. Кількість його шанувальників зростає, шириться і вже починає нагадувати секту", - обурився Філатов.

За його словами, саме тому вони призупинили фінансування "Азова" і "Шахтарська".

"Тому що бойові командири повинні визначитися. Вони й далі накачують мерзотникові (Ляшкові - ред.) рейтинг за його жалюгідні подачки або просто воюють і отримують від нас забезпечення. Тим більше, що ми нічого не просимо натомість", - написав заступник Коломойського.

Окремо Філатов пояснив, чому назвав раніше Ляшка "бойовим підарасом".

"Усім прекрасно відомо, що ми ведемо переговори про обмін військовополоненими. І в тому числі спілкуємося з Бісом. Так ось, Ляшко, я відкрию тобі страшну таємницю. Термін "бойовий підарас", яким я тебе обізвав, - це не мої слова. Це - слова Бєса. І це єдине, в чому я з Бєсом згоден", - зазначив Філатов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: