Юні львівські важкоатлети взяли участь у Чемпіонаті України з важкої атлетики серед молоді

Важкоатлети ЛДЮСШ «Енергетик» брали участь у змаганнях в Скадовську. На Чемпіонаті України з важкої атлетики серед молоді до 23 років, а також в щорічному міжнародну турнірі пам’яті заслуженого майстра спорту України Якова Куценка вихованці спортивної школи показали непогані результати, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Николин Олег з результатом у сумі двоборства 251 посів 8 місце у ваговій категорії до 69 кг та 3 місце в ривку, Олевич Віталій посів 4 місце у категорії до 85 кг (сума двоборства 307), Гоза Володимир  ̶  3 місце  (сума двоборства 360) та виборов срібло в ривку. На 7 місці завершив виступ львівських спортсменів у ваговій категорії до 105 кг  Мазур Володимир (сума двоборства 327).

«Загалом виступи наших вихованців тренери оцінюють як позитивний з хорошою тенденцією росту та покращення результатів і зважаючи, що вік наших вихованців набагато молодший від суперників. Тож в цій віковій групі є ще достатньо часу для їхніх перемог в майбутньому. Окремо хочемо відзначити Володимира Гозу, якому 18 років і проходить підготовку до міжнародних стартів у віковій групі – юніори до 20 років. Бажаємо нашим хлопцям нових звитяг та богатирського здоров’я», - зазначає Геннадій Юркевич, директор ЛДЮСШ «Енергетик».

Заняття у відділенні важкої атлетики ЛДЮСШ «Енергетик» відбуваються за адресою: вул. Героїв Крут, 27 (школа-садок «Софія»).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: