Від сьогодні буде частково обмежено рух транспорту на вул. Кульпарківській

Тривають підготовчі роботи з реконструкції перехрестя вул. Кульпарківська-Наукова. Від сьогодні буде частково обмежено рух транспорту на цій ділянці для проведення ремонтних робіт. Зокрема, лівий поворот з вул. Кульпарківської на Наукову буде заборонено, а рух у напрямку виїзду з міста буде ускладнений, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Встановлено відповідні дорожні знаки про проведення ремонтних робіт на перехресті вул. Кульпарківська-Наукова. Також працівники «Львівводоканалу» зробили відмітки у місцях подальшої заміни мереж.

Від сьогодні рух транспорту по вул. Кульпарківській буде частково обмеженим», - розповіла голова Залізничної районної адміністрації Ірина Гримак.

Як пояснили в управлінні інженерного господарства ЛМР, лівий поворот з вул. Кульпарківської на Наукову, якщо рухатися від кільця, буде заборонено. На вул. Наукову слід заїжджати через вул. В. Великого - Симоненка. Рух для виїзду за місто та в’їзду у місто по вул. Кульпарківській буде ускладнений через завуження проїзних смуг з двох до одної в обох напрямках.

Львівська міська рада просить водіїв вибачити за тимчасові незручності. Усіх водіїв просять уникати ділянок доріг у місцях проведення ремонту.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: