Шкурган хоче, щоб вартість проїзду у маршрутках Львова становила 4 гривні 50 копійок

Через різке подорожчання пального варто переглянути теперішню вартість проїзду в міських автобусах, відтак підняти її або запровадити компенсацію, вважає директор ТзОВ «Міра і К» Микола Шкурган, повідомляє Galnet.

«Стрімко подорожчало пальне, роздрібні та гуртові ціни нині фактично перебувають на одному рівні. Якщо зробити перерахунок тарифу, виникає питання про його перегляд. Процедура погодження, громадські слухання щодо тарифу 3 грн затягнулися, в розрахунках було зазначено вартість пального 11,7 грн, а до отримання рішення виконавчого комітету його ціна становила вже понад 14 грн», – розповів М.Шкурган.

За його словами, не обов’язково знову підвищувати вартість проїзду, можна порушувати питання про компенсацію різниці в тарифах.

«Якщо ми кажемо, що нині тариф має становити 4,5 грн, а він є 3 грн, то можна думати про закладення компенсації або вимагати від державної влади, Міністерства фінансів, Мінекономіки, Міністерства інфраструктури, щоб повертали компенсацію за роботу, яку ми виконуємо щодо перевезення пільгових категорій громадян, нині повертають близько 12%», – зазначив М.Шкурган.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: