Львівські перевізники відзвітують про інформаційне оновлення автобусів

Сьогодні, 7 серпня, у Львові відбудеться чергове засідання робочої групи щодо покращення якості перевезень у громадському транспорті міста Львова. Зустріч відбудеться з ініціативи громадської організації «За якісний транспорт» за участі керівників транспортних підприємств міста Львова та керівництва управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради.

Про це повідомила прес-служба ГО «За якісний транспорт».

У порядку денному пропонуємо розглянути наступні питання:
1. Розгляд графіку руху (роботи) автобусів на маршрутах загального користування, напрацьованого представниками Громадського руху «За якісний транспорт», з метою його подальшого оприлюднення в салонах автобусів.
2. Розгляд проектів схеми руху із переліком зупинок (представляють представники автотранспортних підприємств-перевізників).
3. Затвердження поетапного порядку усунення недоліків та порушень законодавства, виявлених у роботі громадського автотранспорту, розробленого представниками Громадського руху «За якісний транспорт».
4. Розгляд проекту «чорного списку» водіїв маршруток, які є найбільшими порушниками транспортного законодавства, та на адресу яких надходили повторні скарги від пасажирів (представляє ЛОО ВГО «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників»).
5. Звіт керівників автотранспортних підприємств про виконану роботу з інформаційного оформлення автобусів, що експлуатуються на пасажирських маршрутах міста Львова, відповідно до Порядку розміщення, затвердженого наказом департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради від 13.06.2014р. №210 станом на 7 серпня 2014 року.
6. Реагування перевізників на скарги пасажирів, інтернет-користувачів у соціальних мережах на сторінках профільних громадських об’єднань, групах та спільнотах.
7. Дотримання ЗУ «Про рекламу» в салонах та ззовні автобусів на маршрутах загального користування у місті Львові. Реакція контролюючих органів і перевізників на виявлені порушення та недопущення їх у майбутньому.

 АНОНС

Звіт перевізників про інформаційне оновлення автобусів

7 серпня, засідання робочої групи за участі ГО «За якісний транспорт», управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради та керівників автотранспортних підприємств міста Львова.

Зустріч відбудеться у конференц-залі «Найдорожчої ресторації Галичини», місто Львів, площа Ринок, 14

Початок о 17 годині

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: