Львів став символом оновленої України, - Саакашвілі

Екс-президент Грузії Михаїл Саакашвілі, який сьогодні відвідує Львів, виступив на прес-конференції біля Гарнізонного храму св. ап. Петра та Павла, де незадовго до цього було проведено Богослужіння, присвячене 6 річниці початку війни між Росією та Грузією. Михаїл Саакашвілі поділився досвідом Львова і висловив свою солідарність з українським народом у цей непростий час.

«Ми справді під великим враженням від діяльності мера Садового і від тих реформ, які відбулись у Львові. Львів став символом оновленої України. Львів – не просто символ українського духу, українського національного характеру, української історії, а це також символ майбутнього України. Тому що з цього міста кожен раз починалася Українська революція, і з цього міста уже почалося українське оновлення. Тому що те, що за останні роки було зроблено у Львові, дає надію не тільки решті Україні, але й усім нам, хто дуже переживає за те, щоб у вас усе вийшло.

Тому ми з великим задоволенням прийняли це запрошення. Я багато років стежив за тими реформами, процесами відродження Львова, які відбувалися на наших очах, на фоні безвиході, цинізму, яка прививалася і в Україні. Але це місто стало маяком, який вказав на те, що можна робити щось інакше. У теперішніх умовах треба, щоб цей досвід поширювався тут і примножувався тут, у Львові. Чим ми можемо, тим ми готові вам допомогти, тому що для нас ваш успіх, ваша перемога – це, у довготривалій перспективі, і наш успіх, і наша перемога. Ваша свобода – це наша свобода. Ваше майбутнє – це наше спільне майбутнє, бо від цього ми всі залежимо», - зазначив екс-президент Грузії Михаїл Саакашвілі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: