Українці, які говорять російською чи українською, однаково є патріотами своєї держави, - Саакашвілі

Сьогодні до Львова з візитом завітав екс-президент Грузії Михаїл Саакашвілі. У Гарнізонному храму св. ап. Петра та Павла провели Богослужіння, присвячене 6 річниці початку війни між Росією та Грузією. Після молитви було проведено прес-конференцію, де Михаїл Саакашвілі висловив свою солідарність з українським народом у цей непростий час.

Сьогодні біля входу у храм святих апостолів Петра і Павла відбулася прес-конференція за участю екс-президента Грузії Михаїла Саакашвілі та мера Львова Андрія Садового.

«По-перше, не треба боятись майбутнього. Гірше, ніж зараз, вже не буде. Я думаю, що ті події, які зараз відбуваються у вашій країні, залишаться у минулому, як страшний сон. Росія дуже допомогла  Україні тим, що вона консолідувала українську націю - багато регіонів України відчули себе справжніми українцями. Це настільки вражаючий процес, він відбувається на наших очах. Українці дуже різні, говорять різною мовою, мають різне віросповідання, різне етнічне походження - в цьому багатогранність України.

Українець, який говорить російською чи українською, однаково є патріотом своєї держави. Люди зараз це усвідомили. Зараз усі побачили, що українців, патріотів своєї держави – 45 мільйонів», - зазначив екс-президент Грузії Михаїл Саакашвілі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: