Чи відбудеться вторгнення Росії на територію України, залежить від психічного стану Путіна, - Шкіряк

Якщо він зважиться на реалізацію такого сценарію, він приречений.

Таку думку висловлює на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук" радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, пише Еспресо.TV.

"Перебуваючи в зоні АТО і аналізуючи все, що тут відбувається, сьогодні роблю невтішний висновок: загроза прямого вторгнення військ РФ, на жаль, зберігається. І питання вже не у маразматичних, надуманих і відверто дебільних приводах, що так незграбно і тупо намагаються зліпити кремлівські технологи, а в іншому. Все залежить від психічного стану Путіна", - констатує він.

Прогнозувати дії цього диктатора, що став головним болем усього світу, марно, проте ясно одне - рашизм не пройде, наголошує Шкіряк.

"Президент РФ - психопат, кривавий маніяк і параноїк. Ідея розповсюдження рашизму на теренах колишнього СРСР і створення нового євразійського червоно-коричневого рейху, цілковито позбавила Путіна розуму і натяків на здоровий глузд. Він - диктатор-безумець, що став головною проблемою цивілізації на початку 21-го століття. Отже, ПТН - непредбачуваний і прогнозувати його дії неможливо. Зрештою, міжнародне співтовариство і всі ми давно це усвідомлюємо. Тому ніякої паніки, ми до всього готові - відіб'ємося. Якщо сюди полізе - це буде його кінець", - пише Шкіряк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: