Україну на "Дитячому Євробаченні-2014" представлять кримчанка, харків'янка і львів'янка

Україну на "Дитячому Євробаченні-2014" представлятиме кримчанка, харків'янка і львів'янка з тріо «Sympho-Nick». 
Про це повідомляє«Комсомольская правда».
У вихідні в карпатському Буковелі відбувся фінал Національного відбору дитячого міжнародного конкурсу. 18 талановитих колективів та сольних співаків боролися за право представити нашу країну у фіналі міжнародного конкурсу, який відбудеться на Мальті в листопаді.
Зрештою з піснею "Прийде весна" на конкурсі перемогло дівоче тріо «Sympho-Nick», за яке проголосувала найбільша кількість українських телеглядачів. Їхня думка абсолютно співпала з думкою журі.
Тріо «Sympho-Nick» - це 11-річна Софія Куценко з Харкова, 11-річна Амалія Кримська з Сімферополя і 12-річна Марта Рак зі Львова.
Двоє дівчаток говорять російською, одна по-українськи. Дівчатка дійсно добре співають і прекрасно рухаються.
Свого часу учасниці тріо стали володарками головного призу телевізійного проекту "Музична академіяЄвробачення", завдяки чому і пройшли до фіналу Національного відбору ДКПЕ-2014.
За допомогою у написанні пісні юні артистки звернулися до відомого композитора і продюсера Злати Огневич Михайла Некрасова.
У підготовці «Sympho-Nick» взяла участь і Злата Огневич, яка давала дівчаткам майстер-класи з вокалу.
В результаті «Sympho-Nick» під керівництвом Михайла Некрасова записали пісню "Прийде весна" в супроводі симфонічного оркестру. Якісна фонограма теж зіграла свою роль у перемозі трійці на конкурсі.
Учасниці тріо на сьомому небі від щастя.
«Ми щиро раді перемозі. Ми вдячні Михайлу Некрасову, Златі Огневич, Олександру Матюшенку, Першому Національному каналу і всьому колективу Продюсерського центру Paradiz, які весь цей час допомагали і підтримували нас. Ми хочемо, щоб наша країна процвітала і щоб вона була єдиною і незалежною, а також щоб кожен українець міг творити диво своїми власними руками, саме про це ми і співаємо в нашій пісні», - розповіли дівчата.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: