Львівські маршрутки «переодягнуть» до 1 вересня

До 1 вересня на усіх автобусах міста Львова буде оновлено усі інформаційні наліпки, які розроблені ГО «За якісний транспорт» та затверджені управлінням транспорту та зв’язку Львівської міської ради.

Про це під час засідання робочої групи повідомив голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

Підприємства-перевізники також відзвітувались про свою роботу із цього питання.

Зокрема підприємство ТЗОВ «Успіх-БМ» до кінця наступного тижня повністю завершить оновлення інформаційних наклейок та трафаретів на усіх автобусах.

ЛК АТП-1 наразі роздрукувало 50% від необхідної кількості наклейок та трафаретів. Представник підприємства повідомив, що оновлення уже завершено на усіх власних автобусах підприємства. «Тепер починаємо роботу із приватниками. Уже поклеїли 45 і 28 маршрути», - повідомив представник комунального підприємства.

Представник ТзОВ «Фіакр-Львів» поінформував учасників робочої групи про те, що підприємство уже закінчує поклейку інформації. «Ми наклеїли продукцію майже на всіх автобусах. Зараз закінчуємо роботу із маршрутом №34», - повідомили на «Фіакр-Львів».

Натомість підприємство ПАТ «Львівське АТП 14630» тільки замовило трафарети на автобуси марки «Еталон».

«Для автобусів, які курсують у нас на 31 маршруті продукція ще навіть не розроблена», - сказав представник підприємства.

Представники ТзоВ «Міра і К» у свою чергу повідомили, що їм довелось «на трошки вкоротити трафарети», оскільки їх розміри були завеликими для «Богданів» та «Елалонів». Передруковувати трафарети на підприємстві не мають наміру.

Голова Асоціації перевізників Іван Велійка додав, що усі перевізники повинні завершити цей процес до 1 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: