Два джипи зі зброєю із зони АТО міліція перехопила в Стрию

Працівники УБОЗ Львівської області вночі затримали озброєне злочинне угруповання у кількості 6 осіб, які намагалися вивезти з зони проведення антитерористичної операції значну партію зброї, боєприпасів та вибухівки до Закарпаття.

Як повідомляє прес-служба МВС, вантаж прямував на Закарпаття.

«У результаті операції працівники УБОЗ ГУМВС України у Львівській області, спільно з працівниками СБМ ГУМВС та ДАІ на залізничному переїзді у м Стрий близько 01.00 години зупинили два автомобілі Jeep Grand Cheroke на чеській реєстрації», - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що автівки вдалося зупинити лише за допомогою вогнепальної зброї, оскільки водії відмовилися зупинитися.

Постраждалих немає. Наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Список зброї та спорядження, вилученого у членів угруповання, вражає. Зокрема, з першої автівки вилучили: 5 автоматів, два гранатомети, кулемет, два мисливських карабіні, гвинтівку з оптичним прицілом, пневматичну гвинтівку, 11 різних гранат, 7 запалів до гранат УЗРГМ, 49 магазинів АК, споряджених набоями калібру 5.45 мм, 6 магазинів АК порожніх, 4 магазини СГД споряджені набоями 7,62 мм, набої розсипом та в цинках калібру 7,62 та 5,45 мм та інші речі.

При огляді другого автомобіля виявлено та вилучено предмети зовні схожі на: гранату РГД-5 з запалом, магазин до АК споряджений 30 набоями калібру 5,45 мм, магазин споряджений 20 набоями калібру 7,65 мм, три штик-ножі та  дві радіостанції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: