Клінічна лікарня Львівської залізниці отримала нове обладнання (фото)

Центр пластичної та естетичної хірургії Клінічної лікарні ДТГО «Львівська залізниця» відтепер має перший у Західній Україні лазерний ліпосактор. Новий прилад лікарям передала страхова компанія «Нафтагазстрах», яка співпрацює з залізницею у сфері добровільного медичного страхування працівників.

«Традиційно медичні заклади магістралі укомплектовують обладнанням за кошти Львівської залізниці, лікарняної каси та страхової компанії «Нафтагазстрах», –  зазначив начальник Львівської залізниці Богдан Піх, – Сьогодні залізнична лікарня у Львові отримала ще один прилад, який окрім хороших характеристик та показників для косметичної медицини, може також використовуватись і під час хірургічних втручань – для коагуляції судин».

В середньому понад сотня пацієнтів кожного року звертається у центр пластичної хірургії для ліпосакції. Раніше медики використовували механічний апарат, який пропрацював понад 14 років. За словами Олександра Яворського, завідувача відділення пластичної хірургії, аналогів нового ліпосактора немає на теренах Західної України, а лазерна хвиля, яку випромінює  пристрій, розроблена спеціально для розщеплення жирових тканин та значно спрощує цю процедуру для пацієнта.

Окрім самого приладу, вартість якого складає 750 тисяч гривень,  СК «Нафтагазстрах» також пообіцяла оплатити навчання лікарів у Німеччині, де вони опанують навики роботи з апаратом у косметологічних та хірургічних цілях. А для залізничників, котрі обслуговуються в межах програми добровільного медичного страхування, планують передбачити можливість безкоштовного використання апарату під час хірургічних втручань. Косметологічні процедури, згідно законодавства, надаватимуться на платній основі.

PEL_8216

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: