Сьогодні львівські незрячі вирушили у Берестечко

Сьогодні, 13 серпня 2014 року, 30 інвалідів по зору вирушили до давньої історичної пам'ятки України – музею козацької слави у Берестечку. Поїздку організував священик УПЦ КП о. Роман Мануляк та парафіяни с. Чижки, що на Львівщині, які зібрали кошти для незрячих. Допомогу в організації та підготовці мандрівки надали ЛОО ВГО «Українська спілка інвалідів - УСІ» та Львівський обласний фонд соціального захисту і реабілітації сліпих, повідомила прес-служба ЛМР.

«Особи з глибокими вадами зору, внаслідок своєї фізичної обмеженості та постійної залежності від сторонньої допомоги, практично увесь час замкнені в стінах власних квартир, не мають змоги отримувати звичних для пересічних громадян радостей життя. Саме тому можливість вирватися із замкненого кола темряви є для них незабутньою та очікуваною.

Варто також наголосити, що до участі у мандрівці були запрошені ті інваліди по зору, які тривалий час допомагали і допомагають власними внесками спершу майданівцям, а тепер – українським воякам в зоні АТО. Мандрівка до Берестечка – це своєрідна подяка за небайдужість і підтримку подій на Майдані та АТО», - зазначила виконавчий директор ЛОО ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ» Оксана Потимко.

Контактні особи: виконавчий директор ЛОО ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ» Оксана Потимко, тел. 097 244 06 84; заступник голови правління Львівського обласного фонду соцзахисту і реабілітації сліпих Михайло Петрів, тел. 097373 38 39.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: