У Львові пікетували ДАІ (фото)

13 серпня у Львові по вул. Перфецького, 19 о 08:00 Громадська організація «Ідея Нації» провела пікет УДАІ ГУМВСУ Львівської області під назвою: «Народна люстрація».

Метою даної акції було негайне подання особистої заяви на звільнення т.в.о. УДАІ ГУМВСУ Львівської області Олександром Хутняком.

Прийшовши о 08:00 під УДАІ ГУМВСУ Львівської області, члени ГО «Ідея Нації» та інші мешканці Львова, які сьогодні зібралися висловити свою позицію - прийшло близько 60 осіб, але їх не пускали на територію управління. Тому у громади є питання, чому паркан біля Верховної Ради України забрали, а під управлінням ДАІ у Львові чомусь, ще поки ні. Натомість вдалось зайти на територію УДАІ ГУМВСУ Львівської області тоді, коли відкрилися залізні відсувні ворота при виїзді автомобіля.

Зайшовши на територію управління ДАІ по вул. Перфецького, 19 пікетувальники зайшли в середу будівлі і рушили до особистого кабінету в.т.о. УДАІ ГУМВСУ Львівської області Олександра Хутняка. Натомість на робочому місці в.т.о. УДАІ ГУМВСУ Львівської області не було, хоча згодом він підійшов і усі перейшли до розмови в актовий зал.

В актовому залі в приміщенні управління обласного ДАІ відбулась розмова між пікетувальниками та в.т.о. УДАІ ГУМВСУ Львівської області Олександро Хутняком. Натомість конструктивної розмови не вийшло, оскільки Олександр Хутняк відмовився піти із займаної посади і розділити долю спільно із своїми колишніми керівниками, Віктором Януковичем і Віталієм Захарченком, з якими п. Олександр працював в одній команді з 2011 по 2014 рр..

Розуміючи, що ДАІ при режимові Януковича діяла як репресивний апарат, який здійснював репресії під час подій на Майдані проти громадян України у виявленні своїх політичних та громадських позицій - ГО «Ідея Нації» як в знак протесту до кадрових призначень у Львівській області оголошує про початок акції «Народна люстрація».

Також під час пікету журналістам було показано відео, на якому ДАІ Хмельниччини 19 лютого 2014 року перекрили дорогу намазами і не пускали українців на Майдан для підтримки своїх побратимів у найважчий революційний час.

Як заявив Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів: «Позиція ГО «Ідея Нації» у питані Народної люстрації є послідовною, тому поплічники режиму Януковича не мають права обіймати керівні посади в державних органах влади.»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: