У Міжнародному аеропорту «Львів» відкрито майданчик для паркування транспортних засобів

12 серпня на привокзальній території терміналу «А» Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відкритомайданчик для паркування транспортних засобівзагальною площею 2737 м2 розрахований на 238 паркомісць, з яких 24 – для інвалідів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Майданчик для паркування оснащений високотехнологічною автоматичною системою управління (АСУ) «Автопарковка», аналогів якої не має у Західній Україні. Дана система складається з автоматичних шлагбаумів, світлофорів, системи відеоверифікації номерних знаків тощо.

Вартість паркування автомобіля на майданчику для паркування становить 5,00 грн за 1 год. Даний тариф було прийнято Ухвалою№ 3191 від 20.03.2014 року сесією Львівської міської ради. Паркування транспортних засобів для інвалідів (24 паркомісць) згідно законодавства України – безкоштовне.

Оплату за послуги паркування можна здійснити через автоматичну касу, розташовану в приміщенні терміналу «А», або в касі при виїзді із привокзальної території аеропорту.Майданчик для паркування транспортних засобів Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького працює щодня цілодобово.

«Відкриття сучасного високотехнологічного майданчику для паркування транспортних засобів допоможе впорядкувати рух та знаходження транспортних засобів на привокзальній території аеропорту, а також дасть можливість безперешкодно здійснювати зупинку громадського транспорту. Окрім того, доходи від паркінгу дозволять суттєво покращити фінансовий стан підприємства», – зазначив комерційний директор аеропорту В’ячеслав Чеглатонєв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: